Alla jobb

Här på stagebackastage.se finner du samtliga lediga tjänster inom hela Helsingborg Arena & Scen AB.

Vi har hela staden som vår arbetsplats och vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner så som verksamheterna Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus och Helsingborgs stadsteater.

Även Evenemangsenheten och Helsingborg Convention Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Kanske du är en av våra nya kollegor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Servicevärdar till Arenan i Helsingborg!

Servicevärdar till Arenan i Helsingborg!

Du som gillar att arbeta tillsammans med andra människor, är drivande och glad och verkligen älskar att ge service har nu möjligheten till ett roligt extrajobb. Hos oss är det är högt tryck, mycket folk och roliga evenemang!

Arbetsbeskrivning:

Som servicevärd på Arenan, ett av Nordens största kultur- och
Evenemangsbolag, arbetar du främst i kiosk, garderob och som publikvärd, där arbetsuppgifterna kan vara:

Försäljning
Uppackning/påfyllning
Service och bra bemötande till våra gäster
Hjälpa gästerna till rätt ställe
Att vara representativ för Helsingborg Arena.

Du sätter alltid gästens behov främst, är serviceinriktad och drivs av att ständigt förbättra ditt arbete. Du är direkt underställd bolagets servicechef inom avdelningen för Produktion.
Detta är en visstidsanställning med placering i Helsingborg och med tillträde direkt och efter överenskommelse.

Arbetstiderna varierar efter våra evenemang och bokningar, i flesta fall kväll/helg jobb. Arbetsplatsen är till stor del på Helsingborg Arena men kan även innebära arbete på bolagets andra verksamheter.

För detta arbete måste du ha fyllt 16 år.

Om bolaget:

Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som sin arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för Helsingborgare och besökare varje dag året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner så som verksamheterna Helsingborg Arena, Sofiero slott & slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus och Helsingborgs stadsteater. Även Evenemangsenheten och Helsingborg Convention Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Helsingborg Arena och Scen AB är helägt kommunalt bolag.
Läs mer om bolaget på: www.stagebackstage.se

Rekryteringsprocessen sköts av servicechef inom avdelningen för Produktion, Heidrun Bjartmarz, med stöd av den centrala HR-avdelningen. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Heidrun på kontorstid 072-188 55 07

Om du har frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Susanne Pettersson, susanne.pettersson@helsingborg.se

Ansökan
Om du är rätt person för tjänsten – varmt välkommen att mejla din ansökan till rekrytering.hasab@helsingborg.se Vi vill ha din ansökan senast 31 augusti 2018.