Alla jobb

Här på stagebackastage.se finner du samtliga lediga tjänster inom hela Helsingborg Arena & Scen AB.

Vi har hela staden som vår arbetsplats och vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner så som verksamheterna Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus och Helsingborgs stadsteater.

Även Evenemangsenheten och Helsingborg Convention Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Kanske du är en av våra nya kollegor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker en grafisk formgivare till våra verksamheter

Som en av två Grafiska formgivare på marknadsavdelningen blir du en viktig person i arbetet med att producera kommunikation åt bolagets alla verksamheter.

Läs hela annonsen här: Grafisk formgivare

Vi söker en Digital marknadskoordinator till våra verksamheter

Som Digital marknadskoordinator blir du en viktig person i arbetet med sälj- och marknadsrelaterade frågor inom bolagets samtliga verksamheter.

Läs mer om tjänsten här:  Digital marknadskoordinator

Helsingborg Arena söker en Evenemangsvaktmästare

Evenemangsvaktmästaren är delaktig i arbetet med evenemangsplanering och evenemangsgenomförande utifrån det praktiska perspektivet. Man ska även kunna köra enklare ljud, ljus och bildproduktion vid t ex konferenser, närvara vid konsertgenomförande på samtliga våra anläggningar, Helsingborg Arena, Sofiero, Konserthuset, Stadsteatern samt Grytanscenen i Slottshagen.

Läs mer om tjänsten här: Evenemangsvaktmästare

Helsingborg Arena söker en Evenemangsvaktmästare till ett vikariat

Helsingborg Arena söker nu en Evenemangsvaktmästare fram till den 31 augusti 2018. I tjänsten ingår att utföra enklare fastighetsunderhåll, städning av sportgolv, iordningställande inför konferenser samt förberedelser inför idrottsträningar och matcher på Helsingborg Arena. Du ingår även i larm- och säkerhetsorganisation under evenemang.

Läs mer om tjänsten här: Evenemangsvaktmästare, vikariat