BOBHUNDMUSIKAL
15 okt

BOBHUNDMUSIKAL

Datum
15 oktober 19:00
Plats
Stadsteatern Salong Storan Helsingborg

Vi ger inte folk det de vill ha. Vi inbillar oss att vi ger folk det de behöver.Tomas Öberg, bob hund

Popgruppen bob katt består av fem unga kvinnor. I bagaget bär de inte bara sina instrument och sin talang utan även livets med- och motgångar. Tillsammans försöker bandmedlemmarna runda krisande föräldrar, pengabekymmer och längtan efter barn samtidigt som de slåss för nå sina drömmars mål om skivkontrakt, turnéer och berömmelse. Men när ett förödande gräl splittrar bob katt vaknar några spöklika figurer till liv. Det är de garvade musikerna i det gamla Helsingborgsbandet bob hund som går igen. Med musikens hjälp tar sig bob hund-spökena tillbaka i tiden för att försöka förhindra katastrofen som hotar att skilja vännerna åt.
BOBHUNDMUSIKAL handlar om hur det är att inte passa in men att desperat försöka passa ihop. När man måste rea ut sin själ för att lyckas, och hur man gör det utan att trampa på varandra. Eller sig själv. Det här är också en hyllning till misslyckandet, en tidsresa där inget egentligen förändras.
Tillsammans med fem skådespelare fyller bob hund Storans scen i en berättelse om vänskap och framgång, om en önskan att kontrollera det okontrollerbara. De spelar nyskriven musik för ditt hjärta och gammal musik för din hjärna.
BOBHUNDMUSIKAL regisseras och koreograferas av Helsingborgs stadsteaters chef Kajsa Giertz.

I rollerna: Sasha Becker, Cecilia Borssén, John Essing, Christian Gabel, Mats Hellquist, Jonas Jonasson, Karin Li Körsbärsdal, Conny Nimmersjö, Elin Norin, Gisela Swarting, Thomas Öberg Av: Hanna Nygren Musik: bob hundRegi och koreografi: Kajsa GiertzDramaturg: Marie Persson HedeniusScenografi, kostym och mask: Helle DamgårdLjusdesign: Mikael Sylvest
Föreställningens längd: 2h och 30 minuterRekommenderad ålder: Från 12 år

Storan har ett begränsat antal rullstolsplatser på rad 7. För rullstolsbokning vänligen kontakta biljettkassan Helsingborgs stadsteater 042-106810

BiljettvillkorKöpt biljett återlöses ej, inte heller byten mot annan biljett och dag. Vid inställt evenemang hänvisas till arrangören för tillvägagångssätt vid återbetalning. Biljettkassan telefon 042-10 68 10.

  • Stadsteatern Salong Storan
  • Karl Johans gata 1
  • 252 67
  • Helsingborg
  • Boka här
  • Biljettsläpp: 17 augusti 2021, 12:00
  • Återstående biljetter: 161
  • 15 oktober 2021, 19:00 - 19:00