Humorkalaset på Sofiero 2021
23 jul

Humorkalaset på Sofiero 2021

Datum
23 juli 19:30
Plats
Sofiero slott och slottsträdgård Helsingborg

Viktig information!
Humorkalaset på Sofiero är framflyttad till den 23 juli 2021. Biljett köpt till den 26 juni 2020 gäller för det nya datumet. Läs mer på arrangörens hemsida.

Humorkalaset på Dalhalla blev en storslagen succé sommaren 2019, sådan succé att man nu 2020 växlar upp och adderar så att det blir totalt tre stycken av Sveriges absolut vackraste och natursköna venues, som får ta del av detta humorspektakel. Sofiero Slott, Naturscen Skuleberget och Dalhalla!

Humorkalasets uppställning denna gång är minst lika stjärnspäckad som senast – med flera generationers komikerfavoriter. Det kommer att bjudas på en storslagen standupkväll med unika inslag. Kvällen kommer att ledas av konferenciererna Petra Mede och Johanna Nordström.

Konserten arrangeras av: ROA (www.roa.se)
Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.
Läs mer och köp biljetter här.
Parkering: 50 kr på plats med kort, app eller sms. Förköp 40 kr.

Medverkande Sofiero slott, Helsingborg – fredagen 26 juni: Petra Mede, Johanna Nordström, David Batra, Nour El-refai, Babben Larsson, Thomas Järvheden, Özz Nûjen, Måns Möller, Marika Carlsson och Robin Paulsson. *fler stora namn tillkommer.

Information från arrangören:
Säkerhet:
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick eller andra vassa föremål, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagnar är ej tillåtna på området.

Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Som ovan information säger är det INTE tillåtet att ta med egen stol. Ett begränsat antal stolar finns för uthyrning. Stolarna placeras på lämpligt område

Picknick, mat och dryck:
Filt, picknick och alkohol i PET-flaska/Tetrapak är välkommet att ta med. Ingen picknick framför mixplats 30 minuter innan konsertstart. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Bild och ljudupptagning:
Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

Ljudvolym:
På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får vistas på spelplatsen, men med hörselskydd och bakom mixplats (barnvagnar är inte tillåtna på området!)

Åldersgräns:
Åldersgräns 7 år. Inga barn utan målsman.
Barn under 13 år får vistas på spelplatsen, men med hörselskydd och bakom mixplats (barnvagnar är inte tillåtna på området!)

Parkering:
Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, easypark eller parkster. Man kan förköpa sin parkeringsbiljett på www.sofiero.se

Biljetter:
Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Spelplats:
Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

  • Sofiero slott och slottsträdgård
  • Sofierovägen 131
  • 25189
  • Helsingborg
  • 23 juli 2021, 19:30 - 23:00