Tomten och Bocken – rider igen
9 dec

Tomten och Bocken – rider igen

Datum
9 december 18:00
Plats
Helsingborg Arena Helsingborg

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Tomten och Bocken – rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Turnén sträcker sig över 12 arenor i Sverige. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år 2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på en arenaturné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll.

Åldersgräns 13 år.

 

Bästa upplevelsen får du från terrassen
Gör konsertbesöket till en helkväll med god mat och show i bekväm miljö på Arenans terrasser. Ni börjar kvällen med vår trevliga buffé full av välbekanta smaker som hör julen till. När ni är mätta och belåtna lutar ni er tillbaka och ser julshowen från samma platser. Julbuffén innehåller både kött-, fisk-, fågel- och vegetariska alternativ samt mängder av tillbehör. Middagen avslutas med en god dessert.

Maxa kvällen med Arenans härliga julbuffé
Inled konsertkvällen i Arenans restaurang. Innan Måns Zelmerlöw och Per Andersson går på scenen erbjuder vi en trevlig buffé full av välbekanta smaker som hör julen till. Julbuffén innehåller ett urval av klassiska rätter och det finns både kött-, fisk-, fågel- och vegetariska alternativ samt mängder av tillbehör. Middagen avslutas med en god dessert.

  • Helsingborg Arena
  • Mellersta Stenbocksgatan 14
  • 25437
  • Helsingborg
  • 9 december 2023, 18:00 - 23:00