SMITH & THELL + DARIN
31 jul

SMITH & THELL + DARIN

Datum
31 juli 19:30
Plats
Sofiero slott & slottsträdgård Helsingborg

Två av landets största artister på en och samma kväll! Det här kan mycket väl bli sommarens höjdpunkt. 31 juli kan du se både Helsingborgs stolthet, Smith & Thell, och Darin live på Sofiero!

Stora melodier, snygga harmonier och refränger som gjorda för euforisk allsång tillsammans med bästa vännerna – för många har Smith & Thell blivit soundtracket till soldränkta dagar, sena festnätter och oförglömliga ögonblick, som skapar minnen för livet. Nu tar de allt till en helt ny nivå. I sommar kröner Smith & Thell sin Europaturné med att spela på hemmaplan, på Sofiero.

I höstas gjorde Darin en omfattande arenaturné med totalt elva stopp runtom i landet. Turnén hyllades på bred front och innehöll bland annat ett utsålt Scandinavium i Göteborg och en energisk storkonsert på Avicii Arena i Stockholm. Nu har en av landets i särklass främsta popartister laddat om. Det blir energi, puls, värme, allsång, låtarna vi älskar och säkert ett och annat imponerande danssteg då Darin kommer till Helsingborg. Vilka av hans favoritlåtar ser du mest fram emot att få höra live?

Insläpp: klockan 18:00
Konsertstart: klockan 19:30

Arrangör: FKP Scorpio

MAT OCH DRYCK
Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid större evenemang är medhavd picknick inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

VÄSKFÖRVARING
Du kan förvara din väska i vår förvaringscontainer på parkeringsplatsen utanför huvudentrén från kl 15.30. Vi tar endast emot ryggsäckar, handväskor och andra mindre väskor. Du kan tyvärr inte förvara några andra föremål här, utan endast väskor. Priset för förvaring är 50 kr. Av säkerhetsskäl behöver personalen titta i väskan.

  • Sofiero slott & slottsträdgård
  • Slottet, Sofiero slott & slottsträdgård
  • Helsingborg
  • Boka här
  • Åldersgräns: 13 år
  • Återstående biljetter: 8900
  • 31 juli 2024, 19:30 - 23:00